ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!

Τα δακτυλικά σας αποτυπώματα σχηματίζουν μια καθαρά προσωπική σφραγίδα που μπορεί να αποκαλύψει πολλά για σας στο χειρομάντη, όπως μπορεί να δώσει την ταυτότητά σας στην αστυνομία.

Δεν ασχολούνται μόνο οι χειρομάντεις με την μελέτη αυτών των λεπτών σχεδίων, αλλά και οι ψυχολόγοι. Οι γιατροί θεωρούν ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα προσφέρουν πολύτιμες ενδείξεις για τους ασθενείς τους. Πράγματι, η ιατρική έρευνα εστιάζεται στη σχέση που πιθανόν να υπάρχει ανάμεσα σ’ αυτά τα σχέδια του δέρματος και τις κληρονομικές ασθένειες ή κάποιες ελλείψεις στη διατροφή.

Οι πέντε βασικοί τύποι :

Αν και υπάρχουν αναρίθμητες ποικιλίες, οι ειδικοί έχουν κατατάξει τα δακτυλικά αποτυπώματα σε πέντε βασικούς τύπους : τη θηλιά, την αψίδα, τη μεγάλη αψίδα, τη σπείρα και το σύνθετο τύπο. Θα σας είναι πιο εύκολο να αναλύσετε τα σχέδια των δακτύλων σας αν πάρετε ένα αποτύπωμα τους χρησιμοποιώντας ένα μελανωμένο ταμπόν ή ακόμα και μη λιπαρό κραγιόν. Έτσι οι γραμμές θα γίνουν πιο ξεκάθαρες και επομένως θα είναι πιο εύκολο να καταταχθούν στη σωστή κατηγορία.

Η Θηλιά

Η Σπείρα

Η Αψίδα

Η Μεγάλη Αψίδα

Ο Σύνθετος Τύπος

Τα σχέδια της παλάμης :

Κοιτάξτε το χέρι σας με προσοχή και θα παρατηρήσετε πως και η παλάμη σας έχει σχέδια τα οποία επίσης χρειάζονται προσεκτική μελέτη. Ίσως επιβεβαιώνουν κάποιο άλλο σημάδι του χεριού ή αποκαλύπτουν ένα κρυμμένο ταλέντο ή ενδιαφέρον στη ζωή. Αυτά τα σχέδια δεν πρέπει ποτέ να μελετηθούν από μόνα τους, αλλά πιθανόν να είναι διαφωτιστικά όταν εξεταστούν σε συνδυασμό με την υπόλοιπη παλάμη. Παλαμιαίες Θηλιές


Προηγούμενη σελίδα | Κεντρική σελίδα | Κατάλογος