Ο ΜΕΣΟΣ Ή ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

Ο μέσος συμβολίζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα βασικά της Ζωής – βιοπορισμός, ασφάλεια, χρήματα στην τράπεζα και ψωμί στο τραπέζι. Όταν είναι αξιοσημείωτα μακρύς υποδηλώνει κάποιον με κατεστημένες ιδέες, που μπορεί να είναι σοβαρός και προτιμά να δουλεύει μόνος του. Το κοντό δάκτυλο του Κρόνου είναι σημάδι του επαναστάτη και του εκκεντρικού που απεχθάνεται όρους και κανόνες.

Όταν το δάκτυλο του Κρόνου έχει κλίση προς τον παράμεσο, αποκαλύπτει μια βαθιά ανάγκη για ασφάλεια – συναισθηματική και υλική. Αυτά τα άτομα απεχθάνονται τους καβγάδες και ευχαριστιούνται όταν έχουν ανθρώπους γύρω τους. Αν είναι απομακρυσμένο από τον παράμεσο, δηλώνει κάποιον που νιώθει την βαθιά ανάγκη να μένει μόνος του από καιρού σε καιρό.

Πρώτη φάλαγγα ή επάνω τμήμα :
Μακριά : Το σημάδι του αστυνομικού, του ερευνητή και όλων όσων σκάβουν βαθιά για να βρουν τις κρυμμένες σημασίες των πραγμάτων.
Κοντή : Αυτά τα άτομα υποτάσσονται και προτιμούν να εργάζονται με αργό και σταθερό βήμα.

Δεύτερη φάλαγγα :
Μακριά : πρακτικές προσωπικότητες καλές με τους αριθμούς. Μερικές φορές υποδηλώνει ένα λογιστή ή ένα επιστήμονα, ειδικά αν είναι λεπτή. Αν είναι γεμάτη δηλώνει αγάπη για την φύση.
Κοντή : Ικανός να κάνει επανειλημμένα το ίδιο λάθος. Μπορεί να είναι εκκεντρικό άτομο.

Τρίτη φάλαγγα :
Μακριά : Εγωιστικό ενδιαφέρον για υλική ασφάλεια. Μπορεί να είναι αναξιόπιστο άτομο.
Κοντή : Προσεκτικός με το χρήμα.Προηγούμενη σελίδα | Κεντρική σελίδα | Κατάλογος