ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Τα Τετράγωνα χέρια δείχνουν βασικά πρακτικό άτομο και τα πάνε καλά με άλλα τετράγωνα και μέχρι ενός σημείου με τα πολύπλευρα, συγκινησιακά Κωνικά χέρια. Τα Τετράγωνα χέρια ταιριάζουν επίσης με το παρόμοιο πιο μακρύ και φαρδύ χέρι Σπάτουλα, που έχει δάκτυλα που φαρδαίνουν στην άκρη κι διακρίνεται για την δημιουργικότητά του.

Οι ευπροσάρμοστοι κωνικοί τύποι τα πάνε καλά με τους περισσότερους ανθρώπους καθώς και με τον εαυτό τους. Ταιριάζουν επίσης και με το φίνο Πνευματικό χέρι που δεν μπορεί να καταλάβει την πρακτική προσέγγιση του Τετραγώνου ή του χεριού Σπάτουλα.

Δυο πνευματικοί τύποι μπορούν μαζί να δημιουργήσουν μουσική αλλά η ζωή τους θα έχει μια τόσο ρόδινη όψη που πιθανότατα δεν θα πετύχουν να καταφέρουν να πετύχουν τίποτα το θετικό.

Το Φιλοσοφικό χέρι, που το χαρακτηρίζουν οι έντονοι κόμποι στις αρθρώσεις, δείχνει έξυπνο, στοχαστικό άτομο που μπορεί να ωφεληθεί απ’ την παρουσία ενός πιο πρακτικού παρτενέρ. Σίγουρα δεν ταιριάζει με το κωνικό χέρι με τα λεία, μυτερά δάχτυλα που υποδεικνύουν παρορμητική και αυθόρμητη συμπεριφορά.

Το Κοντόχοντρο στοιχειώδες χέρι βρίσκεται πάντα στην τυπική μορφή του. Όταν υπάρχει δείχνει μια απλοϊκή, πρακτική φύση που είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεννοηθεί με οποιονδήποτε άλλο τύπο χεριού εκτός από το σταθερό, πρακτικό χέρι.


Προηγούμενη σελίδα | Κεντρική σελίδα | Κατάλογος