ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ!!!

Οι γραμμές που ξεκινάνε από το Όρος της Σελήνης και πάνε προς τη Γραμμή της Μοίρας (αν υπάρχει) λέγονται γραμμές Επιρροής. Μπορούν να εμφανιστούν ξαφνικά και λέγεται ότι υποδηλώνουν καινούριες σχέσεις. Αν οι γραμμές είναι αχνές, διακεκομμένες ή έχουν νησίδες πάνω τους, τότε οι σχέσεις θα είναι δύσκολες, μάλλον σημαντικές ερωτικές περιπέτειες αλλά όχι γάμος. Μπορεί όμως μια αχνή Γραμμή να γίνει πιο έντονη καθρεπτίζοντας έτσι μια σχέση που γίνεται πιο στενή.

Όταν μια Γραμμή επιρροής ενωθεί με μια Γραμμή της Μοίρας, αυτό σημαίνει μια μόνιμη, σταθερή σχέση – ίσως γάμο ή συμβίωση. Συνάντηση δύο ίσων υπόσχεται μια Γραμμή Επιρροής που είναι παράλληλη με την Γραμμή της Μοίρας, αν και μπορεί να αναφέρεται είτε σε μια ισορροπημένη επαγγελματική σχέση, είτε σε μια ερωτική σχέση.

Οι γραμμές Επιρροής μπορεί επίσης να σημαίνουν την γέννηση ενός παιδιού. Αν διακρίνεται δυο, υποδεικνύουν πιθανότατα γάμο που τον ακολουθεί ή γέννηση ενός παιδιού.

Οι χειρομάντεις σήμερα δίνουν ολοένα και λιγότερη σημασία στις λεγόμενες γραμμές του Γάμου κάτω από το δάκτυλο του Ερμή (μικρό δάκτυλο) και μερικοί μάλιστα τις απορρίπτουν τελείως. Η σημερινή άποψη είναι πως υποδηλώνουν όλες τις σημαντικές σχέσεις – αλλά όχι απαραίτητα το γάμο.
Προηγούμενη σελίδα | Κεντρική σελίδα | Κατάλογος