Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ

Η Γραμμή αυτή είναι γνωστή και ως Γραμμή του Πεπρωμένου, του Κρόνου ή Γραμμή της Σταδιοδρομίας. Δεν παρουσιάζεται σε όλες τις παλάμες.

Η αντιπροσωπευτική Γραμμή της Μοίρας ξεκινά από τον καρπό και διασχίζει την παλάμη φτάνοντας ως το μεσαίο δάκτυλο. Συχνά ωστόσο αρχίζει και τελειώνει στο μέσο της παλάμης δυσκολεύοντας τους αρχάριους να την εντοπίσουν. Πάντως αν βρεθεί μας λέει πολλά για την επιτυχημένη ή αποτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η απουσία της Γραμμής αυτής δείχνει άτομο χωρίς φιλοδοξίες και χωρίς ιδιαίτερη λαχτάρα να διακριθεί. Διάφορες άλλες ενδείξεις θα σας αποκαλύψουν αν αυτό οφείλεται σε νωθρότητα ή σε έναν ιδιαίτερα πράο χαρακτήρα.

Η διακεκομμένη Γραμμή της Μοίρας δείχνει αλλαγές δουλειάς –όσο πιο πολλές είναι οι τομές, τόσο πιο πολλές είναι κ οι αλλαγές. Μπορεί επίσης να δείχνει άτομο αυτοαπασχολούμενο γιατί κάτι τέτοιο απαιτεί το συνδυασμό πολλών και διάφορων ικανοτήτων. Οι εργαζόμενες μητέρες έχουν πάντα διακεκομμένη Γραμμή γιατί μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις.

Μια διχάλα στη Γραμμή της Μοίρας δείχνει αλλαγή σταδιοδρομίας, και συνήθως κάποια μορφή μετεκπαίδευσης στο μεταβατικό διάστημα. Αντίθετα η μακριά καθαρή Γραμμή που διασχίζει όλη την παλάμη σημαίνει σταθερή πρόοδο στον επιλεγμένο τομέα. Ορισμένες φορές είναι δυνατόν να σημαίνει επίσης μεγάλες διακρίσεις, ειδικά στον απαιτητικό τομέα του αθλητισμού.

Συχνά η Γραμμή του δεξιού χεριού διαφέρει από του αριστερού. Αυτό συμβαίνει επειδή, όπως πιστεύεται, το αριστερό χέρι αποκαλύπτει τις έμφυτες προδιαθέσεις του ανθρώπου ενώ το δεξί το πώς αξιοποιήθηκαν στην πράξη και τη ζωή.
Προηγούμενη σελίδα | Κεντρική σελίδα | Κατάλογος