Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Αυτή η Γραμμή βρίσκεται πάνω από τη Γραμμή του Κεφαλιού. Η αρχή της ενδέχεται να είναι μπλεγμένη με την Γραμμή του Κεφαλιού και της Ζωής αλλά μπορεί και να ξεπηδάει μόνη της ανάμεσα από τον δείκτη και τον μέσο. Πάντως η Γραμμή αυτή εκφράζει την συναισθηματική φύση ενός ατόμου και το είδος των σχέσεων που θα φτιάξει.

Μια τέλεια Γραμμή της Καρδιάς πρέπει να είναι καλοσχηματισμένη, φτιάχνοντας μια ελαφριά καμπύλη κατά το πλάτος της παλάμης μέχρι το μικρό δάχτυλο. Μια βαθιά και μακριά Γραμμή της Καρδιάς δείχνει ένα αισθησιακό ταμπεραμέντο, ενώ μια κοντή Γραμμή υποδηλώνει άνθρωπο που μπορεί να απολαμβάνει το φλερτάρισμα, αλλά δυσκολεύεται να παθιαστεί έντονα. Αλυσίδες ή μικρά σπασίματα εκφράζουν την αίσθηση του ανικανοποίητου που έχει κάποιος ο οποίος είχε πολλές ερωτικές σχέσεις πριν αφοσιωθεί σε κάτι μόνιμο – ή ακόμα και αφού συνέβη αυτό.

Η μεγάλη απόσταση ανάμεσα στην Γραμμή του Κεφαλιού και της Καρδιάς δείχνουν άνθρωπο εξωστρεφή και κοινωνικό, ενώ όσο πιο μικρή είναι αυτή η απόσταση, τόσο πιο ντροπαλό θα είναι το άτομο – ειδικά μάλιστα σε ότι έχει σχέση με τον έρωτα.

Μια πολλή ίσια Γραμμή της Καρδιάς υποδηλώνει κάποιον που χρειάζεται πολλή αγάπη και προσοχή και που μισεί την μοναξιά όσο τίποτα άλλο.
Προηγούμενη σελίδα | Κεντρική σελίδα | Κατάλογος