ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Η χειρομαντεία είναι ίσως το πιο γνωστό είδος μαντείας και ανάλυσης του χαρακτήρα. Η χειρομαντεία είναι η τεχνική που αναλύει τα σύμβολα και τις γραμμές του χεριού, για να βγάλει συμπεράσματα για την προσωπικότητα και το μέλλον του ανθρώπου.

Πράγματι φαίνεται πως οι γραμμές στην παλάμη μας περιγράφουν τόσο την διανοητική όσο και την συναισθηματική πλευρά μας και μπορούν να μας δώσουν πληροφορίες για την υγεία μας, τα ταλέντα μας, τις σχέσεις μας, ακόμα και τα παιδιά μας. Οι γραμμές αυτές, φυσικά αλλάζουν κατά την διάρκεια της Ζωής μας και συχνά εξαφανίζονται και εμφανίζονται όταν ωριμάζουμε ή καθώς παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις για μας και τους γύρω μας.

Η χειρομαντεία συνδεόταν πάντα με την αστρολογία και αυτή η σχέση φαίνεται και από τα ονόματα που έχουν δοθεί στα μέρη του χεριού. Ο δείκτης συνδέεται με τον Δία, ο μέσος με τον Κρόνο, ο παράμεσος με τον Ήλιο και το μικρό μας δακτυλάκι με τον Ερμή. Η περιοχή στη βάση του αντίχειρα έχει πάρει το όνομά της από τον πλανήτη Αφροδίτη και η εξωτερική πλευρά της παλάμης συνδέεται με τη Σελήνη.

Μόλις λοιπόν καταφέρετε να εντοπίσετε τις κυριότερες γραμμές του χεριού σας, θα είστε σε θέση να μάθετε πολλά για τα βασικά συναισθηματικά και πνευματικά χαρακτηριστικά που οι γραμμές αυτές εκφράζουν.

Οι κυριότερες αυτές γραμμές είναι :

Η Γραμμή της Ζωής

Η Γραμμή του Κεφαλιού

Η Γραμμή της Καρδιάς

Οι περισσότερες παλάμες έχουν ορισμένες δευτερεύουσες γραμμές που αποκαλύπτουν συναρπαστικές πτυχές της προσωπικότητας και του πεπρωμένου. Αυτές είναι :

Η Γραμμή της Μοίρας

Η Γραμμή του Ήλιου

Η Γραμμή του Ερμή

Η Γραμμή της Διαίσθησης
Προηγούμενη σελίδα | Κεντρική σελίδα | Κατάλογος