Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ


Η Γραμμή της Ζωής βρίσκεται γύρω από το βουνό της Αφροδίτης – που είναι η περιοχή στη βάση του αντίχειρα. Πριν από πολλούς αιώνες, το μήκος αυτής της Γραμμής το θεωρούσαν ιδιαίτερα σημαντικό γιατί πίστευαν ότι μια μακριά Γραμμή της Ζωής δήλωνε μακροβιότητα. Αυτό ωστόσο φαίνεται πως δεν ισχύει πάντα. Εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το σχήμα της Γραμμής καθώς και το χρώμα της. Αν η Γραμμή της Ζωής είναι καλοσχηματισμένη, το χρώμα της όμορφο, γεμάτο υγεία και ακόμη περισσότερο αν το βουνό της Αφροδίτης είναι στρογγυλό και αφράτο, τότε το άτομο έχει γερό οργανισμό και καλή υγεία.

Τώρα, η αρχή της Γραμμής της Ζωής μπορεί να βρίσκεται κάπου κάτω από την Γραμμή του Κεφαλιού ή μπορεί ακόμα να είναι ενωμένη μαζί της, να είναι σπασμένη ή και ασαφής. Μπορεί να μοιάζει με αλυσίδα, μπορεί να έχει ένα μικρό νησί – δηλαδή ένα μικρό οβάλ σχήμα ή μπορεί να μοιάζει με χριστουγεννιάτικο δένδρο γεμάτο μικρά κλαδάκια που ξεπετάγονται από την κεντρική Γραμμή. Όπως και να είναι, όλα αυτά είναι δείγματα δύσκολης παιδικής ηλικίας. Οι αλυσίδες και τα κλαδιά δείχνουν κάποια αρρώστια, έναν ευαίσθητο οργανισμό ή ακόμα, πολλή δυστυχία και σύγχυση κατά την παιδική ηλικία.

Όταν η Γραμμή της Ζωής ξαφνικά κόβεται και μετά συνεχίζεται πιο κάτω, αυτό υποδηλώνει μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο Ζωής. Ωστόσο μια μεγάλη καθαρή διχάλα στην άκρη της Γραμμής της Ζωής δείχνει μια μεγάλη αγάπη στα ταξίδια και την ανακάλυψη καινούριων κόσμων.Προηγούμενη σελίδα | Κεντρική σελίδα | Κατάλογος