Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Η Γραμμή του Απόλλωνα ή του Ήλιου δείχνει πόσο ευτυχισμένος αισθάνεται κανείς μέσα του. Άλλοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η ύπαρξή της προοιωνίζει μεγάλη επιτυχία. Μπορεί να ισχύει αυτό αλλά πιο συχνά δηλώνει νηφαλιότητα και ικανοποίηση, ότι και αν φέρει η ζωή.

Αυτή η Γραμμή δεν υπάρχει σε όλες τις παλάμες αλλά, όταν υπάρχει θεωρείται το ταίρι της Γραμμής της Μοίρας. Μπορεί να αρχίζει από διάφορα σημεία και συγχέεται εύκολα με την Γραμμή του Ερμή ή και την ίδια την Γραμμή της Μοίρας –γι’ αυτό κοιτάξτε επισταμένα πριν καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει.

Όταν αρχίζει από την περιοχή του καρπού και προχωρά προς το δάκτυλο του Απόλλωνα ή τον παράμεσο, είναι σπάνιο προμήνυμα μεγάλης ευτυχίας και καλοτυχίας στη ζωή. Δείχνει επίσης πρώιμη επιτυχία, κυρίως σε τομείς με δημοσιότητα, όπως το θέατρο, ο κινηματογράφος ή η τηλεόραση.

Ορισμένες φορές η Γραμμή του Ήλιου αρχίζει μέσα από τη Γραμμή της Ζωής, από το Όρος της Αφροδίτης. Αυτό δείχνει μεγάλη υποστήριξη από την οικογένεια στον τομέα της σταδιοδρομίας και συμβολή του οικογενειακού υπόβαθρου στην επιτυχία.

Όταν αρχίζει από την ίδια την Γραμμή της Ζωής ή την ζώνη του Άρη, η Γραμμή του Ήλιου δείχνει σκληρή δουλειά και προσωπική προσπάθεια που τελικά στέφεται με επιτυχία. Η Γραμμή του Ήλιου που αρχίζει από το Όρος της Σελήνης αποκαλύπτει ότι μπορεί να σταδιοδρομήσετε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ενδεχομένως στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Μόλο που η Γραμμή του Ήλιου προοιωνίζει επιτυχία και ευτυχία, αυτό δε σημαίνει ότι η επιτυχία θα κερδισθεί χωρίς προσπάθεια και σκληρή δουλειά.
Προηγούμενη σελίδα | Κεντρική σελίδα | Κατάλογος