Η ΠΑΛΑΜΗ ΈΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Όταν κοιτάξετε την επιφάνεια μιας παλάμης, θα παρατηρήσετε μερικούς σχηματισμούς, σαν λόφους από σάρκα, που βρίσκονται στην βάση των δακτύλων. Οι λόφοι αυτοί έχει επικρατήσει από παλιά να λέγονται Όρη και ο καθένας αντιπροσωπεύει κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας.

Αν εξετάσετε προσεκτικά μερικά χέρια, θα διαπιστώσετε πως ορισμένα όρη είναι πιο ανεπτυγμένα από κάποια άλλα. Αυτές οι περιοχές αντιπροσωπεύουν την στάση σας απέναντι στην ζωή, ενώ η μελάτη των γραμμών του χεριού σας, θα σας δώσει πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για το ίδιο θέμα.

Φυσικά μην ξεχνάτε πως πρέπει να αγγίζετε κάθε Όρος χωριστά για να διακρίνετε το ακριβές σχήμα και μέγεθός του.

Πλανητικοί κυβερνήτες :

Τα όρη που βρίσκονται κάτω ή πλάι στην βάση κάθε δακτύλου, παίρνουν το όνομα του πλανήτη που κυβερνά αυτό το δάκτυλο. Γενικά μιλώντας τα όρη πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα και σφιχτά, αλλά συγχρόνως και μαλακά. Τα σκληρά όρη υποδηλώνουν ένα πολύ προσγειωμένο άτομο, που πιθανότατα του λείπει η φαντασία. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η σκληρή δουλειά και τα σπορ σκληραίνουν όλο το χέρι.

Γι’ αυτό μην παραλείψετε να εξετάσετε τις γραμμές της παλάμης, πριν καταλήξετε σε οριστικά συμπεράσματα.

Τα πολύ μαλακά όρη, τώρα, υποτίθεται πως δείχνουν μια ποιητική, διόλου ρεαλιστική, ιδεαλιστική ίσως, στάση απέναντι στη ζωή. Και βέβαια, ένας τέτοιος άνθρωπος δε θα περνούσε ατελείωτες ώρες σκάβοντας στον κήπο, ούτε θα έπιανε δουλειά σε μια οικοδομή.

Το Όρος Της Αφροδίτης

Το Όρος Της Σελήνης

Το Όρος Του Ποσειδώνα

Η Ζώνη Του Άρη

Το Όρος Του Δία

Το Όρος Του Κρόνου

Το Όρος Του Απόλλωνα

Το Όρος Του Ερμή
Προηγούμενη σελίδα | Κεντρική σελίδα | Κατάλογος